Wat levert het u op?

Minder energiekosten en minder geluidoverlast
Door het isoleren van de woning gaat uw gasverbruik omlaag, waardoor u minder stookkosten heeft. Als we zonnepanelen plaatsen, heeft u bovendien minder elektriciteitskosten. Daarnaast kunt u zelf uw energieverbruik verlagen. We hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet. Dankzij deze stappen blijven uw totale woonlasten nu en in de toekomst op een redelijk peil. De isolerende maatregelen kunnen er bovendien voor zorgen dat u minder geluidoverlast heeft. Kortom, u woont prettiger en betaalt zeker niet meer.

Een fijnere woonomgeving en een fijner leven
Onze extra aandacht voor de leefbaarheid in uw buurt betekent een fijnere woonomgeving en een fijner leven. Dat bereiken we niet met volgebouwde wijken. Samen kunnen we zorgen voor meer groen. Daardoor ziet uw buurt er mooier uit, kan overtollig regenwater de grond in en wordt uw woonomgeving gezonder. Sommige mensen hebben last van eenzaamheid, dat mag natuurlijk niet gebeuren. We kunnen eenzaamheid bestrijden door samen activiteiten te organiseren waar buurtbewoners elkaar ontmoeten. Het is onze ambitie om mensen die nu niet actief deel (kunnen) nemen aan de maatschappij actief te betrekken.

Samenwerken aan een schone, veilige en gezellige buurt
Wat als u uw complex of buurt te saai vindt? Dan kan een kunstwerk dat u samen met uw buren maakt, een mooie oplossing zijn. Wilt u een bewonerscommissie oprichten? Wij willen u daarbij graag helpen. Een bewonerscommissie vormt het eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers. Kortom, als we samenwerken zorgen we samen voor een schone, veilige en gezellige buurt.