Wie zijn wij?

Helpt Elkander
Onze medewerkers werken iedere dag aan goede en betaalbare huurwoningen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten. Wij vinden het belangrijk dat mensen met plezier in hun huis en hun buurt wonen.
We houden rekening met de wensen van onze huidige bewoners, maar kijken ook naar onze toekomstige huurders. Want ook zij moeten  op een prettige en betaalbare manier kunnen wonen. Daarom investeren we juist nu in de verduurzaming van onze woningen. Dat kunnen wij alleen samen met u en andere direct betrokken partijen. Een van die partijen is aannemersbedrijf Caspar de Haan.

Caspar de Haan
Aannemersbedrijf Caspar de Haan is een echt familiebedrijf. Wij hebben veel ervaring in het verduurzamen en opknappen van woningen. Wij begrijpen dat groot onderhoud voor bewoners een ingrijpende gebeurtenis is. Daarom vinden wij goed overleg met u en aandacht voor uw persoonlijke wensen belangrijk.  Onderhoud uitvoeren kan iedere aannemer, maar oog hebben voor mensen, dat zit in onze genen. Daarom voeren wij bijvoorbeeld het werk uit met mensen die moeilijk een baan kunnen vinden. Door hen bij het werk in uw buurt ervaring te laten opdoen, vergroten we hun kans op een baan.
Wij ondersteunen de duurzaamheidsambitie van Helpt Elkander. We knappen uw woning zodanig op dat deze meer wooncomfort biedt. Daarbij blijven de woonlasten binnen de perken, ook in de toekomst.