Verduurzaming Mantelmeeuwlaan, Kapmeeuwhof, Stormmeeuwhof, Zilvermeeuwhof

Helpt Elkander start samen met aannemer Caspar de Haan nog voor de zomer met de verduurzaming van 39 woningen aan de Mantelmeeuwlaan, KapmeeuwhofStormmeeuwhofZilvermeeuwhofDe woningen krijgen na de werkzaamheden een energielabel A.  

Verbeteren en energiezuiniger maken 
Voor een prettiger woonkwaliteit en wooncomfort voor bewoners verbeteren we de ventilatie in de woning. Ook isoleren we het dakvervangen we dakpannen en goten en worden spouwmuren geïsoleerd. Met het aanbrengen van nieuwe kleuren op de deuren en poorten krijgen de gevels een mooie, frisse uitstraling. Het voordeel van deze maatregelen is dat elke woning straks een gezonder en prettiger binnenklimaat krijgt.  

Huurders zijn akkoord met de onderhoudsplannen 
Om met de werkzaamheden te kunnen starten was 70% instemming van bewoners nodig. Vanwege de coronapandemie zijn we bij bewoners langs gegaan om hen uitleg te geven.  De meeste bewoners hebben ingestemd met de onderhoudsplannen. 

Planning 
Caspar de Haan bezoekt alle bewoners om de plannen inhoudelijk te bespreken en beoordeelt de situatie per woning. Ook informeren we  bewoners regelmatig over de voortgang van de werkzaamheden. De verwachting is dat de werkzaamheden eind 2021 worden afgerond.  

Naar het overzicht